Modric: “Koç devam etmeyi hak ediyor”

Atarlı Genç

New member
Real Madrid soyunma odası, Manchester City yenilgisinden sonra şiir gibiydi. Etihad’da Pep Guardiola tarafından gözden geçirilen Carlo Ancelotti’nin geleceği hakkındaki tartışmayı yeniden başlatan ve çok acı veren bir yenilgi için acı, acı ve üzüntü dolu yüzler. “Bu spor. Bazen kazanırsın bazen kaybedersin. Bugün iyi değildik, onlar geçmeyi hak ettiler ve hepsi bu, “dedi Luka Modric.


“İyi olmadık. Daha iyi bir oyun oynamak istiyorduk ama City üstündü ve onları tebrik etmeliyiz, “dedi. Real Madrid’in karışık bölgede 10 numaralı oyuncusu, “Konuya girmek istemiyorum çünkü bu yenilgiyi sindirmemiz gerekiyor, ancak bu takımın Real Madrid’e vereceği ve neşelendireceği çok şey var” dedi.

Balkanlı oyuncu, yaptığı sert düzeltme teknik direktörün imajını zedelese de Ancelotti için bir mızrak kırdı. “Koç devam etmeyi hak ediyor, bundan hiç şüphem yok. Geldiğinden beri, ikinci etabında tüm şampiyonlukları kazandı. Geçen sene inanılmaz bir sezon geçirdik. Bu yıl Dünya Kupası’na kadar çok iyiydik ve ardından Lig’de beklenmedik bir mağlubiyet aldık ama Kupa’da ve Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar çok iyi iş çıkardık ve bu yüzden hiç şüphem yok. sürekliliği. Yaptığı her şey ve bu takıma getirdiği deneyim için bunu hak ediyor. çok iyi oynadık Bu yenilgi hakkında drama yapmaya gerek yok. Ligde 4 maçımız kaldı ve iyi bir iş çıkarmak istiyoruz” dedi.

Modric ayrıca kendi neslinin daha kat etmesi gereken çok yol olduğunu düşünüyor. Bu grup bir yılı daha hak ediyor mu diye sordum, “Öyle düşünüyorum ama biliyorum ki Madrid’de kaybettiğinizde her şey çok büyüyor. Her mağlubiyette bol bol analiz ve eleştiri var” diyerek ’10’ kabul etti.


Vinicius: “Her şeyden biraz eksikti”



Etihad Stadı’na yüzünü göstermek için çıkan bir diğer futbolcu da tüm takımı gibi Mancunian sahasında sahaya çıkan Vinicius’tu. City’yi öven Brezilyalı, “Bizim için çok zor bir gün oldu. “Çok iyi oynadılar. Onlar harika bir takım” dedi.

«Koçun bizi kaybettiği şeyi yapmayı başaramadık. Acı çekmek önemli ama bu kadar uzun süre acı çekemeyiz” diyen Carioca, Real Madrid’in aldığı yenilgiyi karakter eksikliğine bağlamadı. “Tutum değil. Her şeyden biraz eksikti ama harika bir takıma karşı ve evimizde çok zor bir maçtı” dedi.

Modric gibi Ancelotti’nin sürekliliğini savunan Vinicius, “Hepsi çok üzücü, çünkü kazanmak ve bir finale daha ulaşmak istiyorduk,” dedi: “Evet, evet, tabii ki.”
 
Üst