Pragmatik film, stil için değil, başlıklar tarafından değerleneceğini varsayar.

Atarlı Genç

New member
1 Nisan 2025, 13:54 Salı

Hansi Flick, Barça'da, belki de daha önce Barca Kulübü tarihinde hiç olmadığı kadar fiziksel bir güçle devrim yarattı, ancak iyi bir Alman olarak pragmatik. Barca kulübünün ünlü ortamında tekrarlayan bir mesele, hem Carlo Ancelotti hem de Cholo Simeone ve Real Madrid ve Atlético'ya saygı duyar ve saygı duyar ve her şeyden önce, başlıklar gelmezse, ekibinin çok renkli oynamasının çok az hizmet edeceği çok açıktır.

Çalışmalarının kupalar tarafından değerleneceğini ve en yakın olanın sadece iki oyun olan Copa del Rey'dir. Birincisi, metropolün, ilk bacağın 4-4'ünden sonra ve garip bir sezon kurtarmak için KO turnuvasını yakalayan bir rakibin önünde. «Farklı bir oyun çünkü finalden önce bir final gibi olacak. Ve finale ulaşmak istiyorum, ”diye yansıtıldı.

Bununla birlikte, yukarıdakilerin hepsinin artık önemli olmadığını itiraf etti. Futbol oynadıkları da iyi değil. «Takım gelişti ve ona söyledim. Oyunculara yaptıkları için minnettarım. Ama bu futbol. Başlıklar anlatıyor, ancak şimdiye kadar herkes stil, oyun ve oyuncuların nasıl geliştiğinden memnun. Takımdan ve kostüm atmosferinden memnunum. Böyle devam etmelisin ».

Simeone'ye Davranışlar

Her zaman ağırlıklı ve zarif, rakibi övdü. «Yaklaştıkları başlık, bir oyun ve finalde. Tıpkı bizim gibi. Deneyimli bir koçları var ve oyunları nasıl alacaklarını biliyorlar. Bu mektuba her şeyi oynayan yatakların sözde sertliğinden korkmuyor. «Agresif oynarlar ve her zaman yoğunlukta hiçbir şey değişmez. Onların tarzları var. Ben onları seviyorum. Hızla oynarlar, ritim …, oyunlarının bu tarzını seviyorum ».

Takvim olan bir tur olan Flick, Barça'nın Atlético'dan bir gün daha az dinlenmesine rağmen gerekçelere girmek istemedi. «Tutumum her zaman aynı, her zaman denemelisin. Sonucu göreceğiz ». Aslında, bu günlerde fiziksel çalışmalardan daha fazla grup ve analiz terapisi yaptı. «Ekibim iyi oynuyor, gurur duyuyoruz. Harika çalışıyorlar, elde edilenler neyse ki değildi. Bunu hak ediyorlar ve tüm katılımcıların ve meslektaşlarının çalışmalarına teşekkür etmek istiyorum. Önemli bir oyun, biliyoruz. Süper kupayı kazandık, ama geçmiş. Kupayı istiyoruz ve kolay olmayacak. Atlético harika bir takım. Son dakikaya kadar nasıl oynayacağını biliyor. Bizim için gerçekten zor olacak.

Flick, oyunun uzatılabileceği ve uzatmaya gidebileceği konusunda çok fazla endişelenmiyor gibi görünüyor. «90 dakika içinde oyuna odaklanıyoruz ve 120 veya cezaya ihtiyacınız varsa, aynı şekilde oynayacağız. Hatalardan nasıl yararlanacağını bilen çok iyi bir ekiple karşı karşıyayız. Uzatmayı düşünmüyorum, ama yarın göreceğiz ». Olası bir parti üzerinde, özel olarak hazırlanmış hiçbir şey yoktu: «Bu her zamanki gibi. Eğitimin sonunda oyuncular ceza atıyor, ancak yarın için özel bir şey değil ”dedi.

Yorum

Bir Hata Bildir