Saeid adında bir duvar | leonoticias.com

Atarlı Genç

New member
Rebi Cuenca'ya (37-27) karşı sergilediği muhteşem performans, dikkatleri bir kez daha Saeid Barkhordari'nin üzerine çekti. Abanca'nın İranlı kalecisi Ademar gelişiyor, giderek daha önemli hale geliyor ve üst düzey bir sezon geçiriyor.

Her geçen gün daha iyi performans gösteren bir savunmanın eşlik ettiği İranlı kaleci, Abanca Ademar'ın gelişiminin, Leon'un gelecek sezon Avrupa müsabakalarında rekabet etme şansının katlanarak artmasının ve Dani Gordo'nun sağlamlığının en büyük nedenlerinden biri. .


Saeid, Plenitude Asobal Ligi'nin en iyi kalecilerinden biri. Bu ifade ilk bakışta biraz subjektif görünebilir, ancak rakamlar ve istatistikler bu teoriyi destekliyor, özellikle de kurtarışların %46,88'ini yaptığı bir maçtan sonra.


İstatistikte lider



Bu sezon şu ana kadar 210 durakla İranlı oyuncu, 222 sayıyla Rebi Cuenca'nın Portekizli kalecisi Miguel Espinha'nın ardından turnuvada en çok topa dokunan ikinci kaleci oldu.


Ancak bu rakamları alınan tekliflerin sayısıyla karşılaştırdığımızda Saeid aynı zamanda en iyiler arasında yer alıyor. İranlı, %35,23'lük sopa arası isabet oranıyla oldukça yüksek bir yüzdeyle Ademarista'yı yalnızca Barça kalecileri geçebiliyor.

%37,73 ile Gonzalo Pérez de Vargas ve sopalar arasında %36,17 isabet oranıyla Danimarkalı Emil Nielsen, Saeid'den daha iyi kurtarma yüzdesine sahip olan tek kişiler.
 
Üst