Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç Paylaşımıyla Toplumsal Medyayı Salladı: “Ben Daima Yorgunum”

Leila

Global Mod
Global Mod
SHOW TV ekranlarının başarılı dizisi Üç Kuruş’un ‘Efe Komiseri’ Ekin Koç, yaptığı toplumsal medya paylaşımıyla gündem oldu. Hayranlarının daha öncesinde de bakışlarıyla ilgili bir hayli yorumuna denk geldiğini belirten 29 yaşındaki oyuncu, ‘Ben daima yorgunum’ diyerek dikkatleri çekti. İşte Ekin Koç’un toplumsal medyayı sallayan o açıklaması…

Ekranların sevilen karizmatik oyuncusu Ekin Koç, toplumsal medyayı son devirde faal kullanımıyla dikkat çeken isimler içinde yer alıyor. Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunan Koç’un geçtiğimiz gün kendisi hakkında paylaştığı bir bilgi trend oldu. İşte o sözler…

Ekin Koç’tan Toplumsal Medyayı Sallayan İfadeler!

Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç, toplumsal medya hesabında paylaştığı bir bilgi ile gündemi sarstı. Ünlü oyuncunun görünüşüyle ilgili söylemiş oldukleri Twitter’da trendlere girdi. Hayranları mevzuyla ilgili çeşitli espriler yapmaktan kaçınmadı.

Ben Daima Yorgunum!

Çökük göz altları ötürüsıyla bakışlarında yorgunluk görünen Ekin Koç daha öncesinde bu mevzuyla ilgili hayranlarından fazlaca fazla yorum aldığını ve durumun her insanın dikkatini çektiğini tabir etti.

Koç durumu, ‘Ben daima yorgunum, o hiç gitmiyor üzerimden. Ne vitamin alırsam alayım, ne kadar uyursan uyuyayım daima yorgunum’ biçiminde anlattı.