«Uzun vadeli hedef Onur Bölümüne geri dönmektir»

Atarlı Genç

New member
Hedef gerçekleşti. Hedefe ulaşıldı. Rodríguez Cleba, geçen hafta sonu Leonese takımının Errecé Almassora'yı 30-31 yendikten sonra kalıcılığını teyit etmesinden sonra bir sezon daha Altın Onur Ligi'nde olacak.

“Kulübün bu kategoride devam etmesi önemli. Koçları Leo Álvarez, Leonoticias'a şöyle konuştu: “Cleba'nın durumu değişene ve onlar bir kez daha yükselmeyi arzulayana kadar burada kalmalıyız çünkü uzun vadeli hedef Onur Ligi'ne geri dönmek.”


Eşitlik



Ödev, tablonun en altındaki “karmaşık” duruma rağmen büyük bir eşitlikle yapıldı. İlk turda sekiz puan ekledikten sonra ikinci turda hedef bunu geliştirmekti. Şimdilik bunu eşitlediler.

“Belki geçen sezona göre bir adım atmışızdır. Geçen yıl havluyu çok erken atan iki takım vardı ve biz neredeyse aynı anda kurtulduk. Ama bu yıl seyirci için çok zor, güzel ama antrenörler için de zor oldu” diye konuştu.


Sonraki mücadele: Kraliçe Kupası



Rodríguez Cleba hırsla kalan iki güne bakıyor – bu Cumartesi Leonese takımına yükselebilecek olan Morvedre'yi ziyaret edecekler ve sezonu Leon'da Pozuelo'ya karşı kapatacaklar – başka bir hedefe ulaşmaya çalışıyorlar: Kraliçe'nin takımında olmak. Bardak . «Şimdiki amaç bu. Aşağıdaki grupta en iyisi olmaya çalışmalıyız ve yedinci ya da sekizinci olarak kupaya katılacağız” dedi.

Leo Álvarez, takımıyla ilgili olarak “acı çekme” kapasitesinin ve tüm oyunlarda yarışmış olmanın altını çizdi. Bazı maçların önemli anlarında “tecrübe” eksikliği olduğunu düşünen Rodríguez Cleba antrenörü, “Bize karşı zorluk yaşamayan tek bir rakip yok” dedi.


Gelecek



Buna, Rodríguez Cleba'nın birinci takım kadrosunun önemli bir kısmıyla birlikte ULE'nin şampiyon ilan edildiği İspanya üniversite şampiyonasındaki son başarı da ekleniyor: “Bu, sezonun pastasının kreması.”

Son olarak Álvarez, her şeyin gelecek sezon Rodríguez Cleba'nın teknik direktörü olarak devam edeceğini gösterdiğini açıkladı: “Hepimiz aynı fikirdeyiz ve uyum içindeyiz, ancak imza eksik.”
 
Üst