Ve şimdi, kalıcılığı mühürlemek için

Atarlı Genç

New member
Omuzlarında daha az yük olan, belli bir rahatlama duygusuyla ama aynı zamanda ödevleri hala tamamlanmamış olan Kültür ve Spor Leonesa, bu Cumartesi Unionistas’a karşı (19:30) kalıcılığını kesin bir şekilde mühürlemek istiyor. .

Kültür, sezonun son çıkışında iyi bir izlenim bırakmaya ve en azından üçüncü şahıslara bağımlı kalmaması için ihtiyaç duyduğu noktayı eklemeye ve artık elinde tuttuğu o ‘sanal’ kurtuluşu matematiksel bir kalıcılığa dönüştürmeye çalışacak.


sendikacılar


Kaydetmek; Fran, Sadık, Ramiro, Kırmızı; Borja Diaz, Nespral, Beneit; Şapel, Juampa, Santos





Kültürel

Kültürel



salvi; Muguruza, Trigueros, Amelibia, Castañeda; İsa Alvarez, Tarsi, Solis; Percan, Alarçon, Obolskii


  • Hakem
    García Riesgo (Asturya Koleji).


  • olaylar
    Salamanca’daki Reina Sofia Stadyumu. Primera RFEF 1. grup 37. maç günü. Akşam 7:30. InSportTV
Isra Martínez’in adamları, Reina Sofia’da tekrarlamak istedikleri son derece ciddi bir taktiksel ve savunma gösterisiyle, takımın Real Madrid Castilla’ya karşı gösterdiği harika performanstan cesaret alarak geliyor.


piyasaya sürülmüş



Leon halkı, geçen Cumartesi kazandıkları ekstra güçle ve bu sonucun sonucunda deneyimledikleri “özgürlük” ile gelecekler, yarışmadaki en formda takımlardan biriyle karşılaşmaya çalışacakları malzemeler ve daha iyisi ikinci tur yapıyoruz.


Alakalı haberler








Martínez sakatlanan Saúl’a güvenemeyecek ve fiziksel sorunları devam eden Kawaya hakkında şüpheleri olacak ve her şey onun on birde Muguruza, Jesús Álvarez veya Solís gibi adamlarla başlangıçta sürekli bir çizgiyi koruyacağını gösteriyor. sıralanmak.


Sendikacılar iş başında



Önde, charros’un beş puan gerisinde olan play-off hayali kuran ve hepsinden önemlisi, bugün elinde olan ama Mérida’nın ulaşamadığı Kral Kupası’ndaki yeri mühürlemeye daha da yaklaşan bir Unionistas olacak. ayrıca talip. ve Cordoba.

Formda olan Salamancalılar, Mart ayından bu yana yalnızca bir maç kaybettiler, bu da onların üst sıralara çok yaklaşmalarına, küme düşmeyi radarlarından görmelerine ve daha heyecan verici seviyeler için mücadele etmelerine olanak sağladı.

Unionistas’ın şu anda beş ay önce yaşamakta olduğu senaryoyu yaşayan La Cultural, sezonu mümkün olan en iyi şekilde, acı çekmeden ve üçüncü şahıslara bağlı kalmadan, pek çok kişinin korktuğu bir sonucun birkaç gün önce gerçek olmasından kaçınmak istiyor. .
 
Üst