Yargı’nın Şahver’i Ayşenil Şamlıoğlu Annesini Kaybetti: “Öksüz Kaldım”

Leila

Global Mod
Global Mod
Türk tiyatrosunun usta isimlerinden biri olan Ayşenil Şamlıoğlu, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’da Şahver Yengi karakterini canlandırıyor. Başarılı oyuncu her projesinde olduğu üzere burada da beğeni topluyor. Bugün Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü oldu. Usta oyuncu annesinin kaybıyla yıkıldı. Makûs haberi toplumsal medyadan duyuran Ayşenil Şamlıoğlu’nun kelamları ise yürekleri dağladı. ”Öksüz kaldım” dedi. İşte ayrıntılar…

Ferhunde Hanımlar, Bizim Meskenin Halleri, Yol Arkadaşım, gibi dizilerde rol alan Ayşenil Şamlıoğlu annesi Nezahat Şamlıoğlu’nun kaybı niçiniyle gündem oldu. Kendisini dünyaya getiren bayanı kaybetmenin acısını yaşayan Şamlıoğlu, kara haberi toplumsal medyadan verdi.

Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü…

Ayşenil Şamlıoğlu acı kaybını yürek burkan bir notla duyurdu:

”Canım taa içi, bana can veren, her vakit yaşama bakışını örnek aldığım dünya hoşu annem bizi bıraktı gitti.Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu his oysaki.Pamuk üzere bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde hoşluk goren, hayattan tat alan, olumlu duruşunu hiç kaybetmeyen bir tanesiydi annem, ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim öğrendiğim bir fazlaca şeyin yanında.Yaşadığı üzere yumuşacık veda etti hayata, hastaneye giderken yeniden papatyaların hoşluğuna bak diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında şuuru kapanmış….Canııııımmmmmmm, daima hoşluklar sarsın etrafını hayatta gördüğün hoşlukların binlerce katı kuşatsın seni, gittiğin yerde çoook keyifli ol e mi….Seni seviyorum annem seni fazlaca seviyorum…. ”

Ekranların ve sahnelerin duayen ismi Ayşenil Şamlıoğlu’na takipçileri ve sanatçı dostları dayanak oldu.

Yekta Kopan, Çiğdem Tunç, Kaan Sekban, Ahsen Eroğlu ve Zeyno Günenç üzere ünlü isimler Ayşenil Şamlıoğlu’na taziye yorumlarında bulundu.